Link.tl Nedir Nasıl Kullanılır

Link.tl nasıl kullanılır

Link.tl Nedir Nasıl Kullanılır

Link.tl Nasıl Kullanılır

Link.tl link kısaltarak sayfanız reklam alarak kolay para kazanabileceğiniz bir sistemdir bu sistemden para kazanmak için üye olmalısınız Üye olmak için tıklayınız sistem üye oldukdan sonra paylaşmak istediğiniz herhangi bir bağlantıyı kısaltma bölümlerini kullanarak kısaltmalısınız. tarafınız verilen link sosyal medya'da web sayfaların'da paylaşarak tıklanmasını sağladığınız'da para kazanmaya başlayabilirsiniz. (Blogger Reklam Ekleyerek Para Kazanabilirsiniz)

Ne Kadar Kazanabilirim

Yayıncıların ücretleri ülke kazancına göre değişen ödemeler doğrultusunda gelir elde edebilirsiniz web sayfanız gelen her ziyaretçi için geldiği ülkenin konumun göre kazanç elde edebilirsiniz. eğer belirtilen ülkede reklam veren yoksa gelir elde edemessiniz fakat link çalışır varsayılan reklam gösterilir.

Kısaltılmış linkin geçerlilik süresi var mı?

Kısaltılmış linklerin geçerlilik süresi bulunmamaktadır süresiz bir şekilde sistem içerisinde saklanmaktadır.Link.TL İle Para Kazanmak İçin Tıklayınız.

Herhangi bir web sayfanız varsa link.tl kullanarak para kazanabilirsiniz sadece üye olup sistem üzerinde belirtilmiş işlem basamaklarını uygulamanız yeterlidir. sistem çok kolay çalışıyor sormak istediğiniz sorular varsa yorum olarak yazabilirsiniz bildiklerimi cevaplarım bilemediklerimi sizin için araştırabilirim.

Bannerlar - Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.